Típic primer post que no saps mai que dir…

Déu vos guard!

Faig masses coses, jo… he estat un grup d’animació infantil, he muntat una empresa de tecnologies (que per cert, molt bé no va acabar)… he fet de monitor (i de director) d’esplai, de webmaster… també he organitzat congressos, he treballat en banca, i he fet de professor, i monitor de menjador, he fet escalada i campaments… també he treballat en una empresa de construcció… he fet camps de treball a Barcelona (molt maco), i he tocat la guitarra sense cordes.

Un cop fins i tot vaig fer una obra de teatre… però això és tan sols una mica del que faig… faig masses coses… En fi, que una de les coses que he fet molts cops, és començar un blog. Dic començar perquè començar és lo fàcil… fins que ja no saps que dir. O et ratlles. O t’avorreixes. O al final el coneix massa gent i ja no saps que pots escriure-hi i que no…. aixx….

I després de molt de temps pensant en el tema (que he de dir que era una espinita clavada en el corasón) se’m va ocórrer una idea… un blog compartit. Així te com a més gràcia, no? Es així com més cuco, entre dos. Fa gràcia a veure que ha escrit l’altre, tu dius la teva, i mira, vulguis que no ma fa ilu. Total, que tot aquest rollo per dir que començo un blog, que espero que duri fins que s’acabi Internet.

Apa, fins aviat!

Jun!

PS: El layout és provisional, ehh… ja l’anirem canviant…