CAMINO

Estreno secció “Coses a Fer” amb un tema que tinc pendent. I es que ja porto 3 anys preparant-lo i cada vegada ho tinc que anular per alguna cosa o altre! Ladies and gentleman, estic parlant del mítiquissim CAMINO DE SANTIAGO. Aquest estiu em va fer molta ràbia, perque deu dies abans de marxar, els del banc (treballava en un banc, jo) em van canviar les dates de les vacances. Així vaig tenir que deiar penjades a les dues persones que anaven amb mi, i van tenir que anar soles. I pel colmo, es van enfadar entre elles. O sigui que AQUEST ANY SI! Xènia, estàs convidada, of course! 15 dies de camino. El plan? El que sigue:

  • Llevar-se aviat!
  • Caminar! Apa, fins al poble que trobem allà al migdia!
  • Menjar!A la tarda, turisme rural, per veure els habitants i fauna autòctona
  • Preparar ruta del dia seguent, fer el burro, desafinar cançons i…Dormiiiiiiiiiiiiir

Evidentment, aquí falta un fotimer de coses, com riure, parlar, filosofar, vacilar, cridar, cantar, caminar, cansarse, saltar, fotografiar, bloguejar