Setmana completa

Sóc d’una manerota… com que aquest pont estava molt avorrit, i tenia poca feina, m’he entretingut a enviar curriculums a ofertes d’Infojobs. Em vaig anar animant, animant, i vinga a enviar! I ara, apa… tots truquen. I claro, no els hi diré “es que lo envié porque m’aburria“… o sigui de tinc entrevistes de feina tota la setmana…

Demà vaig al RACC… -_-’ Anda que també… ja m’explicaràs que hi pinto al RACC. Ara sóc profe d’Informàtica i de Gestió Empresarial, i la oferta del RACC, era per anar a vendre seguros en Stands als grans magatzems rollo HIPERCOR-compre-bien-para-vivir-mejor. Ja em veig al costat d’un Papa Noël amb una barba que li cau i una campana… HOW HOW HOW… en fin… ja veurem com va.

Aquests dies estem tots molt gastadors… pero es que no se com m’ho faig que gasto en tot! Vaig demanar a la Ford que m’instalessin gratis un Manoslibres, com a l’anunci de “LUISETEEEEE”… però resulta que amb el mòbil que tinc ara, no va. Jo que em volia estalviar els diners del Manoslibres, ara m’els gasto en un móbil nou. Soc molt pràctic jo, eh?

En fin, ke le vamos a asé… apa, deixo el vicio blog per un rato.

Jun!