Canvi de feina, politics i Buenafuente.

Caaanvi de feina. Ara sóc professor a Castelldefels. Dono el que la gent gran anomena “Allò d’Ordinadors”. Cobro 3 euros menys, però vaig a la feina a peu, ja que ho tinc a 5 minuts de casa. Miiira que bé, ja no m’he de gastar diners en cotxe ni zones blaves i/o verdes de Barcelona.

Normalment no faig gaire cas als polítics, però aquests dies el Rajoy i el Zaplana están especialment pesadets, no? Desque que no están al gobern que els veig i els sento més que quant manaven. Mare meva, que pesats! Són com un chinche! Deu meu, a veure si ens deixen tranquils!!

En breu el Buenafuente comença programa nou a ANTENA3 ara al gener. Farà competència a Cronicas. Perquè ens fà tanta ràbia que el Buenafuente marxi a TV3? El Manel Fuentes també hi treballa, el Jordi Gonzalez a TELE5, el Sardà a TELE5, la Julia Otero, la Mercedes Milà, l’Àngels Barceló… però el Buenafuente és més “nostru” no? Deu ser que el vam descobrir amb el Mikimoto, buscant errors als diaris…

En fi, espero que no lia gafem mania, al menys… o no.

Jun!