Virus dolents i el Sr. Gat

Mira que vai al tanto eh??? Pues avui he instalat l’actualització de l’Ad-aware i ha trobat 193 arxius dolentots! Pero si mai baixo arxius! Deu meu, ja no es pot ni navegar tranquil! Acabarem navegant amb guants! 193 arxius de spyware, d’aquells que et posen popups, barrs de búsqueda i tot de cosotes dolentes!

En fin, per contestar els cents i cents de cartes, emails i mensajes de botella que m’han enviat, preguntant-me l’origen del Dr. Gat, us passo LA VERITABLE HISTÒRIA DE JUN I EL SR. GAT. (Tatxan tatxaaaan… Música de mistèri…. emoción… intriga… dolor de barriga…) -per cert, avui si que tinc una mica de mal de panxa… diuen que hi ha una passa (sempre ho diuen, oi?… vas al mentge, i et diuen “si, es que hi ha una passa”…) Un día n’hauré de parlar més a fons… “bueno”, no m’enrollo més, aquí tà: