Fi d’any

Bueno, ja hi som! Que fem per fi d’any? Gran dubte trascendental que tinc / tens / te / tenim / teniu / tenen totes les persones de mig mon. Jo fa anys que vaig decidir que tant s’em en fot… quan lleguí llegarà… lo qie sigui serà!

La veritat es que segurament m’ho passi de tranquis a caseta, amb un bon sopar, postres, turrons i altres porqueries, al costat de la llar de foc, i jugant al Trivial Pirsuit (desfassat de fa 20 anys, com tots… “Grupo de musica español que…” Mecanooo. “Torero que…” El Cordobéees… “Político que…” Fragaaa -aquest encara hi és, però també està desfassat) amb ma germana, la nòvia, els pares, i sigui quin sigui el familiar proper o llunyà que s’apunti.

Que per sortir ja tinc 52 caps de setmana més… per cert, es veu que aquest cap d’any a Castelldefels la lien molt…