Sabeu qui és en Jaume Barri?

Sabeu qui és? No?

Doncs és un Músic / Animador Infantil, i sobretot un gran professional. Te moltes moltíssimes cançons, a cada qual millor… té més de mitja dotzena de discos, i a cada qual millor. Estic segur que tots n’hem sentit alguna canço seva (Pau, Pessigolles, Colors…) en fí, avui que estem en aquest prenadal, en plena nochebuena… (o era nochievieja? sempre em lio… hoy es nochebuena y mañana es navidáaassss… oi?) Bueno, en fí, que aquí teniu Pau Pau Pau, que és molt xula.

Si us plau, si us plau, compreu-vos el CD si podeu, que val la pena. Es titula Voltes i Voltes. Aquí teniu la seva web oficial. Aquest home forma part de l’AMAPEI, que és l’Associació de Músics i Animadors Professionals d’Espectacles Infantils. Si sou d’alguna associació de pares o escola o ajuntament i voleu contractar a algú per animar una tarda, a la web d’AMAPEI trobareu els telèfons i mòbils de tots aquests grans cracks que tenim la sort de tenir a Catalunya. Noms com Àngel Daban, que te un cor tan gros com la seva panxa, o el mítiquissim Noe Rivas (algún dia ja us posaré alguna cançó seva), tots cohetanis del molt anyorat Xesco Boix estan disponibles per a ser contractats.

Buenuuuu, m’en vaig, que tinc son… després de tot, encara son quarts de nou……… no se ben bé que faig despert, encara!