Infojobs i altres güebs

Uooo, com van les festes? Avui Sant ESTEVEEEEE! A menjar més! Però demà a treballar… o a buscar feina… us heu fixat en que INFOJOBS ha substituit totalment la “borsa de treball” de INEM?? A tothom que pregunto, busca feina a través d’internet!! Ningú va a fer cues i hores d’espera a l’INEM. És curiós! Trobes més ofertes, i més fàcilment, i pots anar amb pijama mentre fas un cafè i consultes les possibles feines. Infojobs ha passat a ser tot un fenòmen social, uoooooooooooo Misae!

Sabeu que? Jo sempre he volgut treballar en una feina en la que pogués treballar desde casa, amb pijama, el batín, un cafetó i l’ordinador… suposo que per això durant 3 o 4 anys vaig estar fent pàgines web desde casa… LLASTIMA de la crísi de les “puntocom“… hauria siguit una vida perfecte. Aix…. en fi! Aquí una tira basada en una idea del gran Scott Adams.

Us heu fixat que les webs que posen en contacte dos interessos diferents i complementaris, estan en auge total? Infojobs, que ajunta persones amb empreses, les de “contactos” que ajunten almas solitarias, i les de subhastes, que junten compradors i venedors…. HO TENIM QUE JUNTAR!

P.S: Algú em sabria dir perquè és festa, Sant Esteve? I perquè només a Catalunya? No en tinc ni idea…