Museu de la ciència

Qui no ha anat mai al museu de la ciència? És mític.

Per no variar, estava plè d’escoles, de grups de nens, nens-mig-adolescènts etc, amb motxilles (amb el suc de pinya i entrepà embolicat amb paper de plata, dins), i de professores recreant-se en alguna cosa que els fa gràcia i torturen al alumne que tenen davant en aquell moment donant-li explicacions científiques del que està veient i percebent (percebent o percibint?).

Gràcies a Dèu hi havia moltes (moltíssimes) altres coses. Ha sigut el primer cop que hi he anat amb els amics. La sensació seguía sent d’excursió total, amb la diferència de que, en lloc de deixar-nos el bus a la porta, ens han deixat els FFCC al quinto pino i hem hagut de fer tota la pujada caminant. (Res home, preparant cames pel Camino, que coi!).

Està plè de coses curioses, coses que et fan pensar… (els dies no sempre han tingut 24h, ho sabíeu?), coses que et fan flipar… (un bloc de gel allà al mig enooorme, i real, i sense desfer-se!), coses que et fan sentir petit… (dèu ni do la sensació d’infinitat al planetari!), coses que et fan gastar diners… (aixó no m’hi cap al parèntesi):

No m’he pogut aguantar. Ma germana sempre està igual amb que no té piles per la llanterna (no té tauleta de nit i… bueno, tota una història, la cosa és que la fa servir cada dia). I clar, he vist allà aquella tota fashon que funciona com les llums d’una bici, sense piles, i l’he hagut de comprar. És com… sabeu els cacharros per fer boles de gelat? Doncs així; que s’ha d’apretar. Cada cop que apretes, fa 3 segons llum; clar, evidentment s’ha d’apretar tota l’estona constantment, i cada cop que ho apretes, fa un soroll d’escàndol. No és apte per fer rutes fosques pel bosc de por (el soroll trenca tota la màgia!), ni gaire pràctic quan s’aixequi per la nit al wc i desperti a tot el veïnat; però que vagi sense piles, és un gran estalvi, una gran comoditat, i un gran entreteniment xD.

En fí, que amb el carnet jove (estudiant, jubilat, etc…) l’entrada és totalment gratuïta; així que si un dia no teniu idees (ni diners), és una opció!