Andreu Buenafuente

El primer cop que ho vam sentir, no ens ho creiem… i mira ara! Doncs si, el Buenafuente ahir va estrenar programa a ANTENA3. Pos bueno… considerant que el programa es filma des de Barcelona (aprop de Crónicas), que el programa està CALCAT (és identic, eh?) i que l’únic que canvia és el logo de TV3 pel d’ANTENA3, i l’idioma… doncs la veritat… pensant-ho bé… no em sento massa traït…

La Mercedes Milà, el Xavier Sardà, l’Àngels Barcelo, el Manel Fuentes, i tantos más… tots ho han fet, i ningú els acusava de “Figo”… doncs mira… que tinguis molta sort, Buenafuente! I com diu la cançó… “Si em dius adéu (…) espero que puguis trobar el que en va mancar amb… (TV3)”.

Per cert, ahir vaig veure el programa, està prou bé! Li falta rodatge… potser ha entrat massa ràpid, masses interrupcions, masses coses, crec que vol fer (o no)… tal i com diu en Saimon a Miranfú, potser que estigui una mica més pels convidats i menys per interrupcions…

En general molt bé, eh? Però que pensi que no pot agafar directament el ritme que portava a TV3, perquè ningú l’entendrà a ANTENA3… que vagi fent, poc a poc… ja anirà fent secions i coses… no hi ha pressa, home!

Jo personalment, el recolzo!! Ànim Buenafuente! El llistó ben alt, que d’es d’aquí et mirem!