Categories
Coses de la vida

Coses de nens…

Que monos els nens, eh? Recordo els meus dies de monitor… vaig aprendre que els nens són com adults, però en senzill… o més aviat… que els adults són com nens, però en complicat.

Un nen, s’enfada, fa mooros i diu “no t’estic per que m’has dit tontu“… i en canvi els adults canviem la nostra forma d’actuar, amb petits senyals subliminals tot pensant… “Veus com estic com a enfadat? Si t’ingono em preguntaràs que que em passa, i et diré que res, a veure si insisteixes“… els nens diuen “No, que això és un rollu” en comptes de “No puc anar a comprar, que tinc hora al… uhmmm… podoleg!“… i també diuen “Si” en comptes de “Bueno, va, et faré un favor a canvi que quedis en deute amb mi i nosequemés…

El que passa es que a mesura que ens fem grans, ens anem espatllant. Agafem manies rares, donem voltes a les coses, i pensem més malament… “piensa mal i acertarás”, que diuen… amb lo fàcil que és ser com un nen… els trobo a faltar… i es que tenen unes coseees…… XD