Fer 4 dinerons

Els esplais comencen l’època durant la quan tenen que pensar idees per a recaptar diners per a les colònies d’estiu… normalment sóm poc originals… vendre roses per Sant Jordi, vendre numeros de loteria, vendre pastissets i manufactures diverses (collarets, braçalets i punts de llibre molt sui generis ) a l’entrada de l’esplai…

En fi, que ja és hora de trencar amb totes aquestes típiques activitats. És hora de l’originalitat… Potser o cal subarrendar la sala de monitors a un grup de Dragquens, ni llogar al Mossèn a hores als pecadors, però segur que hi ha possibilitats més originals (…o no).

Ahir vaig viure una experiència extraordianria… anava a fer el post d’això, però al final, això d’anar a dinar a casa els pares m’ha robat el temps… demà ja escriuré sobre aquest extrany aconteixement… Molt, molt i molt interessant… els sopars de cumpleanys dels amics.