Categories
Coses de la vida

La compra

Com canvien els temps. Me’n recordo un dia, en un debat a classe, parlàvem de que si en uns anys es podría fer TOT per internet sense sortir de casa, posant milers i milers d’exemples ; i jo estava en contra (amb tots els arguments pertinents : es perd la funció social, les relacions amb la gent, etc, etc, etc).

En canvi, arriba un dia on et canses de carregar bosses, on no trobes mai el moment per anar a comprar, on el temps és or i s’ha d’estalviar al màxim, on la gent t’agobia, on estàs farta d’empènyer un carro amb una fulla d’enciam i amb fils enredats per les rodes que fan que se’t desvï, on no suportes més la pressió de ficar-ho tot ràpid en bosses perqué la caixera sembla una màquina passant els productes pel  “PIP!” i no et dona temps a seguir-li el seu ritme… I ho fas per internet.

A casa ho fem sempre així. És genial. Venen un dia, t’ho porten tot a casa, a la cuina, i a sobre et regalen un parell de productes de promoció. Cada cop ho fa més gent això de comprar per internet, i per aquest motiu, Capravo ara, si vols que t’ho portin a casa, et fa pagar 4 euros extres. Nosaltres ens hem passat a El Corte Inglés, que, contràriament al que pot semblar, té coses més barates, i no et fan pagar res per portar-t’ho.