Bolleria industrial

paste_pantera.jpgUooooooo, que bo! M’els menjaria tots. Simpsons, circulo rojo, bucaneros, bony, tigretón, phoskitos… Déu meu, quina guarrada més guarra! I que bons que estan! Si no fos per la merda que porten, m0els jalaria d’un en un per esmorzar, dinar, berenar i sopar. La pantera rosa en si, és especial per la naturalitat dels seus ingredients… Emulsionante (lecitina de soja, E-471, E-477, E-470a, reconstituida), Gasificantes (E-450ai, Bicarbonato sódico), etc…  és a dir, l’esmorzar sa i equilibrat per naturalesa.

No pot ser que consumir aquest tipus de productes sigui bo, oi? Segurament d’aquí a 20 anys, surti per la tele campanyes rollo “La bolleria industrial mata” o “La bolleria provoca impotència”… i els testimonis dirien “Cuando nosotros eramos jóvenes, no nos decian nada, y todos comíamos de eso” i les plataformes -Aturem la Bolleria Industrial- denuncíi les grans productores com Bimbo, Panrico i altres. En fi… si voleu una opinió… jo seguiré menjant una bona torrada de pa amb tomàquet, amb un rajolí d’oli i un bon pernil de Jabugo.