Canvi de feina

Si, un altre cop he canviat de feina. Apa, a la velocitat del llamp! De fet, no havia ni tan sols firmat el contracte de la nova, que ja m’he tornat a canviar.

Al final ja no sóc profe. He penjat els hàbits (la bata) i m’ha fitxat una empresa Consultora i Auditora Web, nom de la qual no mencionaré, per tal d’evitar ser despatxat, i pel bé de l’empresa. Sóc l’encarregat de fer les proves d’usabilitat i navegabilitat de les pàgines web dels seus assessorats, i fer-ne un dossier explicatiu… és a dir… criticar webs i dir com arreglar-les. Imagineu com està el pati… u_u’

El problema que tenien fins ara, era que dins l’empresa hi havia dos grans grups. Els “dissenyadors” i els “programadors”… i no s’acabaven de posar d’acord en la valoració de la web… per dir-ho d’alguna forma, als dissenyadors se’ls enfot que la web sigui htm, php, asp o gaites amb vinagre. El que volen és que sigui bonica. En contra, els programadors, tots ells una mena d’enginyers frikies, preferirien que la web fos tot zeros i uns. Rollo com les pantalles de Matrix.

Els dos grups estan obsessionats per a aplicar els seus antagònics criteris. Doncs bé… jo estic al mig, i he de posar pau.

Aquesta feina promet ser molt divertida.