Categories
Coses de la vida

Els dissenyadors

Els dissenyadors del webs, són una raça apart. No els hi importa de què sigui la web, ni que funcioni, ni tan sols si es de PEPSI o COCACOLA. És igual si tot són errors, sempre que siguin bonics. Els dissenyadors volen el més impossible, sempre intenten descartar totes les lleis naturals de la programació.

Tan se val si el llenguatge és DHTML, HTML, ASP, FLASH, o FLUSH… ells sempre voldran quelcom algo raro, estrambòtic, que mai podrà aconseguir cap programa. I evidentment, fins a l’últim i minuciós puntet desalineat de la web pot ser una gran tragèdia… una columna assimètrica, causa d’histèria…

Però tan se’ls en fot si la web és de sexe, drogues, o rock and roll. En el moment que els hi dius la temàtica de la web… una idea fugaç els creua la ment! I llavors… ja no hi ha qui els hi tregui del cap. Ja els ha quedat per sempre, i seguiran dale que dale, amb la seva bohèmia idea.