Solucions pràctiques!

No va? No et pinta el boli? Doncs atenció perqué “el frotar se va a acabar”. Ni ratllant el paper fins a foradar-lo, ni cremant la punta amb un encenedor, ni babejant-lo amb “bao” com si fos una ventosa que no s’enganxa. Res. La solució definitiva és aixecar el peu, i pintar la sola. SEMPRE funciona!
 
Solució tant pràctica (o més) com posar una ceba partida per la meitat a l’habitació quan t’agafa l’atac de tos, com ficar-te pasta de dents a la cara quan et surt un grà, com empapar-te el cap (i tot el cabell) amb alcohol quan tens polls, com menjar pastanaga per posar-te més moreno, com barrejar sabó de plats amb la pintura per poder pintar perfectament una superfície lliscosa, com posar mitja llimona a la nevera perqué no faci pudor a barreja d’olors, com beure aigua pel cantó oposat on ho faríes normalment (sense girar el got; girant-te tu) perque se’t tregui el singlot, com…