Educant?

Ma germana fa anglés fora de l’escola. Sovint fan jocs didàctics (d’aquests per practicar el que están estudiant). El d’avui era una barreja entre “que tengo en el coco” i “tabú”. Duien un full a l’esquena amb una paraula (que no sabien quina era). D’un en un sortíen a la pissarra, es giraven, i la resta els havia de donar solucions (rollo you should…) perquè ells encertessin la paraula en qüestió. Les paraules que duien penjades, eren, entre d’altres, crazy, bored, gay…

Gay?? Un gay necessita una solució? Se’m movia alguna cosa per dins quan m’ho explicava… que… em sembla que era la mala llet. Que fort…

Podria escriure el post més llarg de l’història dels posts, però me’n aniría a dormir histèrica, sentint-me impotent, i volent pegar a algú. I com que aquesta nit ja he caigut del llit (a saber amb qui em barallava), millor deixar-ho així. Això sí; estic indignada! El profe aquest sí que necessita solucions…