No aneu a veure Elektra

Aquesta és la última modalitat que tenen els d’atenció al client. Et “passen” a una seccio i/o departament imaginari. És molt més barat de mantenir un Departament de Baixes que no te treballadors. La Seguretat Social surt més a compte. I a sobre, van cobrant del 902. No, si el tema està ben pensat. Et posen les 4 estacions de Vivaldi, i tira que te mates.

Bravo per l’atenció al client.

I pel que fa al títol… uf… Elektra… com us ho diria… hi ha uns 10 minuts de pel·lícula (lluites, efectes especials i puntazos) que es salven. La resta, és un bodrio horrible. Jo en general, sóc un defensor del cine comercial… però aquesta peli no val un pet. No aneu… no se que passa que últimament a les pelis de superherois, ens mengen el tarro amb la vida privada i depressions que tenen… sabeu què? Demà n’escriuré un post, dels superherois.