La maledicció dels superherois

Déu no vulgui pas que siguem superherois!

Això de ser un superheroi és una maledicció! Sembla maco i bonic, però és tot el contrari…

  • Spiderman, els seus pares ni surten, estan morts! I per acabar d’arreglar-ho, per la seva culpa maten al seu oncle i expropien la casa de la seva tieta que està malament del cor i mig arruïnada. Trauma.
  • Batman, quan és un crio, en Joker mata als seus pares davant seu, quan surten del cine, i es queda orfe i traumatitzat.
  • Superman, aquest és la hòstia… els seus pares moren degut a la fusió del nucli del seu planeta. A més a més també moren els avis, tiets, parents de segon grau, i fins i tot el porter. Tothom mort. Només es salven 3 enemics que estaven “por ahi” empresonats. Traumaaa…
  • Hulk (suposant que és un superheroi) El seu pare, que està mig pirat… experimenta genètica-molecularment amb ell, després mata a sa mare amb un ganivet davant seu, i després quan és adult l’intenta matar. Hulk és un trauma en persona.
  • Elektra… un samuray mata a sa mare, i ella la descobreix morta. Molt maco. A més no se sap que coi passa amb el pare, i la cuida un iaio que juga al billar. A més, és hiperactiva i es converteix en assassina perquè “es lo único que se me da bien”.

A veure… parlem-ne…

  • Spiderman… deixa de fel l’imbècil si us plau. Amb els teus superpoders, ROBA UN PUTO BANC, només que sigui un cop i paga l’hipoteca de la teva tia abans que mori d’un infart, collons! Que estàs tonto?
  • Batman… si representa que la teva identitat és secreta… qui coi t’ha fet la Batcova?¿? I el cotxe? I l’avió supersònic, el submarí, i tot? No sospitava el tio del taller, quan li vas fe l’encàrrec? I l’arquitecte què?? Li vas dir “mire… quiero una batcueva, sabe…”?? O es que t’ho va construir el pobre Alfred, que no s’aguanta els pets, mirant el Bricomania? I a veure si fas un pensament i et cases, o acabaràs sentint algo pel Robin.
  • Superman… si us plau… mata al Lex Luthor i s’acaben els problemes. MATA’L. Casa’t amb la Lana, i deixa la feina.
  • Hulk, em sembla molt bé que et retiris a l’Amazones. Queda’t allà i no en moguis. Quiet… jau Coloma.
  • Elektra… com t’ho diria… fes-t’ho mirar.