La maledicció dels supermalvats

Avui tenim la segona part… si us pensàveu que els superherois eren uns desgraciats… ara veureu els supermalvats…

1- Qui els hi construeix la guarida? Típiques guarides…

 • Una illa sencera enmig del pacífic (El dolent de los Increibles, o el doctor NO)
 • Una super nau voladora que riu-te’n de l’Airbus 380 (com la del Pilaf)
 • Una civilització subterrània (Pinguí)
 • Una nau espacial (James Bond Moonligt, Austin Powers)
 • Un palau de gel (Die another day)
 • Un castell (Compte de Dràcula)

No em crec que s’ho hagin fet ells!! Impossible! Ho han hagut de demanar!! A algú, per pebrots. Que els hi diuen… “mire, señor arquitecto… mecesito una isla que se pueda ensconder en el mar”… i l’altre “de acuerdo, con palmeras o sin palmeras?” A més a més, perquè son secretes? Paguen IBI? Tenen cèdula d’habitabilitat? Estan declarades?

2- Treballadors… legals?

 • Tot supermalvat que es vulgui fer apreciar necessita uns centenars de científics amb bata blanca que mirin les màquines que fan llumetes i sorollets i facin veure que apunten coses en uns papers.
 • Un col·laborador que el traïcioni
 • Un guardaespatlles super ganso, rollo armari empotrat
 • Una dona novia que el traïcioni
 • Un psicòpata que porta gabinets, o gilettes, una mica sàdic

Estan assegurats? Com a que? “oficial de segunda de supervillano?” “maton psicópata?”… tenen seguretat social? Els homes de bata blanca que apunten coses, quan arriben a casa que diuen? “Hola querida, hoy he ayudado al Doctor NO a construir una bomba nuclear para hacer explotar el mundo… que hay de cena?” I el més estrany… ningú es xiva?

3 – Els super plans… (ehem)

 • Governar el món
 • Destruir el món

Vale… a veure… governar el món… com ho diria… si ets un supermalvat que tens tantes peles com per fer-te una super infrastructura, i pagar els sous de tots els científics, construir un coet, una nau o un coi de bomba… perquè vols governar el món??? Estàs tonto? Fes altres coses! Escriu un llibre, viatja o monta una productora de pel·lícules! Per favor! Rodeja’t amb la jet-set, compra antena3, monta un negoci, fes competència a telefonica! Viu de rendeees!! Tu saps la de problemes que hi ha per governar el coi de món?? Es que també són ganes de buscar-te mal de caps, eh?

I lo de destruir el món… vale. El destrueixes. I ara què, eh? Listo? Ja no hi ha tele, ni programes d’humor, ni Buenafuente, ni pelis d’acció, ni cine. Ja no veuràs les segones parts de les pelis que t’han agradat, ni pots tornar al cine. Ni noticies, ni diaris. Vius en el putu desert, i sol. Happy now? ¬¬