Blade Trinity

Vinga va, m’animo a fer una mica de crítica de la última peli que ha vist… Blade Trinity…

La veritat és que te els elements bàsics d’una peli d’acció que hauria de triomfar… és a dir

  • Acció i coses que exploten
  • Un heroi que no mor mai

A més a més, en aquesta entrega han afegit uns suculents “ansuelus” tant per a nois com per a noies:

Ell es diu Ryan Reynolds, i ensenya els abdominals molta estona (i te uns diàlegs boníssims), i ella és Jessica Biel, i ensenya el melic. Te una escena de dutxa i tot.

Tot i així, la peli te alguns punts negatius… un per exemple és la traducció… fa pena… un parell de cagades, per exemple:

  • “No tiene el alcanze de una espada” (i estan parlant d’un rifle)
  • Un altre moment, un jefe truca a un dels dolents, i ELL MATEIX, que ha trucat, diu “diga? diga? Está usted llamando a Fulanito de tal. Quien es?”

I després hi ha un parell de cagades a nivell d’argument, però això ja no és gaire important… és lo típic. Val la pena comentar que ella es posa un MP3 portàtil a tota llet quan va a matar vampirs. Ha de ser molt pràctic lluitar contra 10 vampirs (a la vegada) amb els walkmans posats a tota castanya.

A mi em va agradar més la segona part… està més ben polida… aquesta és una mica cutre en algunes cosetes com per exemple els títols de crèdit que són talls de la pròpia peli aprofitats…

Tot i així, aneu a veure-la si voleu completar la trilogia. Potser no us agrada tant com la segona, però és correcte. Per cert… en Blade també surt… però s’ha repartit el protagonisme. (En aquesta entrega te els morros encara més inflats i és més lleig).