Ramon, the Lord of the Code

Avui aprofitant que és diumenge per la tarda,
un post que tenia pendent fa força temps!

Avui li dedico un post a Ramon, The Lord of the Code

Tecleja més ràpid que la velocitat de la llum. Més o menys uns 3 cops més ràpid. Això li comporta que a vegades l’ordinador exploti. Cap problema, perquè en te molts.

La seva web preferida és la pantalla de Matrix plena de símbols. Se li enfot que ningú ho entengui. A ell li agrada el codi. Els gràfics, dibuixos i colors són per la resta dels mortals. Ell estima els algoritmes.

Però sobretot, és BONA PERSONA! Sempre està disposat a donar-te un cop de ma amb els algoritmes psicòpates, els parse errors, i les faltes d’ortografia. Gràcies a ell m’he estalviat moltes hores de programació fallida del Déu vos guard! :_) I no sóc l’únic! Parlant amb vosaltres, ha sabut que ajuda a tothom! Uooo, és un bon samarità!

AAAASIEEEEEEEEEEEEES ^_^