Categories
Coses de la vida

Ramon, the Lord of the Code

Avui aprofitant que és diumenge per la tarda,
un post que tenia pendent fa força temps!

Avui li dedico un post a Ramon, The Lord of the Code

Tecleja més ràpid que la velocitat de la llum. Més o menys uns 3 cops més ràpid. Això li comporta que a vegades l’ordinador exploti. Cap problema, perquè en te molts.

La seva web preferida és la pantalla de Matrix plena de símbols. Se li enfot que ningú ho entengui. A ell li agrada el codi. Els gràfics, dibuixos i colors són per la resta dels mortals. Ell estima els algoritmes.

Però sobretot, és BONA PERSONA! Sempre està disposat a donar-te un cop de ma amb els algoritmes psicòpates, els parse errors, i les faltes d’ortografia. Gràcies a ell m’he estalviat moltes hores de programació fallida del Déu vos guard! :_) I no sóc l’únic! Parlant amb vosaltres, ha sabut que ajuda a tothom! Uooo, és un bon samarità!

AAAASIEEEEEEEEEEEEES ^_^