Recordeu aquest personatge ??

Ostres… recordo aquest programa amb molt de carinyo… :_)

Aquest pavo es diu Paul Zaloom, i va reencarnar el mític Beakman durant 3 anys, el les quals el van acompanyar la rata Lester (Mark Ritts), la Lizza (Eliza Schneider), la Josie (Alanna Ubach) i la Phoebe (Senta Moses), en el 1993, 94 i 95 respectivament…

Feia uns invents dignes del Dr. Franz de Copenhage, i jo sempre me’l mirava. I a vegades fins i tot intentava copiar els invents!! No sempre amb gaire èxit…

El cas es que el tio ha continuat fent cosetes… us recomano que passeu per la seva web, que val molt la pena… i la dels fans de Beakman, on hi ha un munt d’informació sobre el que han fe tels actors després!

Recordeu quan llegia una carta i deia… “La Mariona Graupera, de Vilassar de Mar…”

…no colava, oi?