El dissabte tot s’ho gasta!

I si la masovera el dissabte tot s’ho gasta, jo aprofito per fer neteja! Concretament, fer neteja dels menús del Déu vos guard!

És com al supermercat, que quan et saps de memòria on està cada producte… van i t’ho canvien, els putes!! En fin, us explico:

A l’esquerra ara teniu l’índex, al qual he afegit una pàgina d’informació i el mètode de contacte. El menú de seccions especials segueix igual que estava abans, però he tret els arxius i els he posat a la dreta, tant els posts, com les tires del Déu vos guard!, de l’Avi, i de la Gemma. Els podeu trobat just sota el santoral !

I novetat als links linkillos!!! Com que cada vegada n’hi havia més, i els del final ja no els veia mai ningú, he fet un scriptillo per a que vagin apareixent aleatòriament. Així tots poden sortir els primers.

A més a més, per si vols veure TOTS els links que he posat, he creat una secció especial amb la llista de tots els links i una petita descripció de cada blog, on diu Veure tots! Si m’he descuidat el vostre, aviseu-me i us afegeixo a la llista!

I mentre vaig a fer la tira còmica de la tarda, podeu gaudir de la consolació de la Gemma a les seves nits solitàries, i de la pubilla,  nova estrella de l’Ska Català.