Lleis Universals Gatunes

Tota aquella gent que tingui gats sabrà que hi ha unes quantes
lleis universals que sempre es compleixen.

PRIMERA LLEI UNIVERSAL GATUNA

“El gat sempre seurà en el lloc que més molesti
al tots els que estan al seu entorn.”

Exemples: Si estàs estudiant (o fent els deures) en una taula, el gat vindrà, et mirarà, t’ololarà i es posarà just al teu davant, sobre els papers que estàs escrivint. Donarà tres voltes en un eix imaginari sobre els teus documents i s’hi estirarà, a fer la becaina. Fote’t

També és molt usual que el gat esculli el sofà més llarg de la casa (si pot ser de 3 o 4 places) i s’hi estiri tooooot lo llarg que és, amb les potes del davant i del darrera ben estirades, al bell mig del tot, ocupant així totes les places disponibles. Fote’t

Nota important: No hi ha res a fer. No es pot negociar amb un gat. Tothom ho sap.