Categories
Fets

El mosquit tigre

M’han fotut un susto… Només arribar a casa… "Corre, ensenya-li lo del mosquit!!!". I em porten un fullet informatiu de la Generalitat de Catalunya.

Clar, jo veig "El mosquit tigre" i m’he cagat! A sobre ma mare que s’espanta fins i tot de les formiguetes, estava tota alarmada! Pensava que feia picades mortals, o que ens hauriem de vacunar tots, o que provocava febres altes… Però ja he arribat aqui, i m’he quedat més tranquila:

"Que fa? (…) Les famelles produeixen molèsties a causa del nombre tant elevat de picades que fan. A Catalunya no actua com a portador de cap malaltia."

Que són grans, pq fan entre 2 i 10mm, però bueno, que només piquen i prou. I també tenen unes solucions més cachondes i més ben pensades…

"Com evitar les picades? Per evitar les picades és recomanable que porteu roba de màniga llarga i pantalons llargs, així com mitjons".

Claro, a ple estiu, i tenint en compte que és actiu sobretot de dia el mosquit aquest, doncs anirem tot l’estiu amb mitjons i manigues llargues perqué no ens piqui, i si anem a la platja, ens posarem el traje de buzo, que així de pas ens protegirem de les cremades del sol.