Categories
Coses de la vida

Tovallons assassins

Hi ha algunes coses en el món que fan molta ràbia… més o menys, la número 35 de la llista són… els tovallons assassins.

Estic parlant d’això que els Frankfurts i alguns bars tenen el morro d’anomenar “tovallons“…. senyors… NO SÓN TOVALLONS! És mentida!! Els tovallons han de ser suaus i absorbents, però això que posen ni absorbeix ni és suau!! Són impermeables i durs!!

Sabeu quins dic? Són aquells que van en aquests dispensadors, que quan n’agafes un queda l’altre preparat, com traient el caparró… que normalment estan plegats per la meitat i tenen una sanefa  (que va alternant, una vermella, una blava). I tenen el tacte com de paper vegetal, aquell que és així com dur, sabeu? El que fèiem servir de petits per calcar…

Heu provat mai d’eixugar-vos el ketchup?? No es pot! No absorbeix! Només te l’escampes encara més per la cara! És com eixugar-te amb un DINA4! I no són gens tous! De fet… te’ls claves! TALLEN! FAN MAL! Si t’eixugues gaire, et queda tota la cara vermella de rascades i et diuen “ei noi, que t’ha passat?? estàs tot vermell!

Ja per no parlar sobre quant tens la imperiosa necessitat de mocar-te! I només tens aquell paperet dur, que no absorbeix, i que a més a més talla! Si et sones els mocs, et claves el tovalló! I a vegades els mocs el traspassen i vinga a corre cuita a gastar-ne 5 o 6! Aix Déu meu!

Això sí… van molt bé per fer avionets de paper… u_u

Per cert, al Valga’m Déu, el Ferran es baixa guarrades d’Internet, l’Avi Jaume troba un bolo, i la Gemma deixa els castellers per aixecar el que no toca!