Perill! Les pel·lícules afecten al cap!

Hi ha pel·licules que són un perill públic!

No us ha passat mai que aneu a veure una peli de cotxes, rollo A todo gas, o d’acció rollo Missión Impossible, o fins i tot del mític James Bond, i quan sortiu del cine esteu com “afectats”? Hi ha gent que “absorbeix” una mica els papers dels protagonistes, eh?

Tinc una amiga que de petita va veure Superman i després volia volar… Es tirava de tot arreu, per veure si arrancava el vol! Els humans no arribem a aquests extrems, però casi…

L’altre dia vaig anar a veure Taxi a sessió golfa, i els conductors estaven tant afectats que es pensaven que vivien en un plató… tots els cotxes anaven revolucionats… BRUM, BRUUUUUM, vinga a gastar gas, i sortien de l’aparcament dels cines fent trompos per tot arreu, rollo persecució policíaca… mare meva!

Tot és qüestió de no deixar-se endur…


… o si?