Que monos, els profes…

Els professors són molt monos, eh?

Un dia es varen reunir TOTS en una assemblea general per a decidir “Què podem fer per a putejar a totes les persones que conviuen amb un nen d’EGB” (és una típica assemblea de profes d’EGB per a venjar-se de les cabronadetes dels nens).

Ho van intentar amb l’experiment de les llenties amb cotó fluix, que obligava a tenir una mena de tubèrcul viu a l’habitació… però era poc, així que ho van intentar amb allò que cada setmana un dels nens de la classe s’endugués a casa el típic periquito-canari-tortuga-animal-que-mor-amb-un-no-res “mascota de la classe“… al final un nen el matava sense voler (o no), i els pares en compraven un d’igual a corre cuita per a que el seu fill no fos tractat d’assassí d’animals durant la resta de la seva vida…

… però els professors volien alguna cosa més cruel… més asquerosa… si pogués ser algo llefiscós, fastigós, que s’arrastrés i estigués viu… a poder ser que fes caca, i que embrutés molt…. que fes pudor… molta pudor… i a més a més que es reproduís! I fes més bitxos asquerosos… si pogués reproduir-se per si sol, encara millor!! I si feia uns capolls asquerosos durant el cicle de vida, seria perfecte!! I com que els Gremlins no existeixen (una gran sort pels pares)… els professors van inventar la divertida activitat del… ELS CUCS DE SEDA!

Déu meu!! Que no ho veieu?? Són CUCS! Per favor, quin fàstic! Com se li pot ocórrer a algú amb dos dits de front, dir-li a un nen d’EGB, que amb prou feina pot mantenir viu el conillet-mascota de classe sense matar-lo, que tingui cura d’uns bitxos petits llefiscosos, pudents i hermafrodites, que procreen com qui res, i que per acabar d’arrodonir-ho, al final li surten ALES?? Són més perillosos encara!!

Tothom els guardava en una capsa de sabates i els alimentava amb fulles de morera… anaven creixent i casa vegada estaven més i més gordos, i s’anaven movent per la capsa… a mi em feia por obrir-la i que just un cuc estigués allà on tenia la mà… èeecs! I a més quan feien el capoll a vegades s’enganxaven pel sostre de la caixa i no es podia obrir… si ho intentaves senties “crrrrrrecs” i estaves exhumant un cuc!! Èeeecs, que ascoo! X(

Amb sort, morien (típic nen que s’oblida per sempre que tenia uns cucs de seda a l’armari, dins d’una capsa)… però si s’anaven reproduint, al final els pares tenien que matar-los una mica, o andonar-los en una morera, causant una greu pertorbació mental al pobre nen.

Que monos, els profes…

PS: El Músics que Bramen, arriven al Biches Club
i la Gemma descobreix qui és la més maca de la casa