Josep Lluís Sabater

Avui en dia, hi ha tants polítics, i canvien tant ràpid, que no tens temps d’assimilar-ho que ja els han canviat a tots! Si no fos per Las Noticias del Guiñol, estaria ben perdut!

És per això que he decidit anar a fer una COPA (Curs Obert de Política Aplicada). Aquest primer trimestre, farem ELS POLÍTICS. (Són molt divertits, ells)

L’objectiu d’aquestes fitxes és perdre el temps de forma irracional. Les fitxes en sí són una xorrada impressionant (fan joc amb la web). Tot i així, si seguiu les entregues, us asseguro que al mens… sabreu qui és qui.

 IMATGE

QUI COI ÉS?

Avui, com que és la primera fitxa, ho farem fàcil i parlaré del President… avui toca… Josep Lluís Sabater!
(Ves quina cosa)

SÚPER BIOGRAFIA

Aquest senyor, va néixer a Valladolid. És fill de la seva mare, i va estudiar Dret (però assegut… hahaha… u_u). Va entrar al PSOE al 1979 i ara és el Jefe Suprem.

QUÈ COI FÀ?

Manar! És el que mana… o sigui el Boss, el Jefe Suprem, el Mister de l’equip, el Mandamás, el Darth Vader del país, el Súper! Ta clar, no?

Com podeu veure, són unes fitxes exhaustives, integres i profundes. No trobareu cap enciclopèdia que ho faci tant bé com jo. No us perdeu les properes. Encara ens queden 16 ministeris i totes les autonomies, o sigui que n’hi ha per rato.

Avui la Gemma decideix passar del Jun
i la pubilla diu que ens quedem!