Harold Robbins

Harold Robbins – Avenida del parque, 79

L’heu llegit? N’heu sentit a parlar?

Xerrant a casa, se li va il.luminar el pensament a ma mare de que tenia un llibre que de jove li havia agradat moltissim, i buscando en el baúl de los recuerdos el va trobar i me’l va donar; tot un descobriment. M’ha encantat!

Em sembla que ha sigut el primer llibre que realment m’ha fet llastima acabar, que sense estar concentrada, m’hi ficava dins de seguida, que fent altres coses, em venien al pensament els personatges o les reaccions de la protagonista. Es la història d’una noia amb vocació de puta. Una història imaginària, que podria haver sigut real.

I bueno… aniré arreplegant el que hi ha per casa fins que torni el llibre que dec a la biblioteca (ja veig venir que lo pròxim serán "las historias de los cinco"), perque clar, ara no m’atreveixo a anar a buscar-ne cap, no fos cas que tinguin alguna conexió interna entre biblioteques i em fotin la bronca en vivo, que ja en tinc prou amb que me la fotin per telèfon un cop cada 15 dies… Em sento morosa total, qualsevol dia tinc un home vestit de conill fucsia perseguint-me…