Qui dia passa, any empeny!

Vinga ànim!
Unes hores més i el dilluns ja haurà passat…
no era tant difícil, oi?

I quan dic que “ja haurà passat”, vull dir que de fet… el dilluns 23 de Maig de 2005 haurà passat PER SEMPRE i ja no tornarà… no el podrem pas recuperar! Mai més de la vida… de fet, en aquests instants, el temps passa i passa… i no el recuperarem mai més!! MAI!

L’altre dia la Sidney em va passar aquest link… veieu com passen els segons? De fet, si us hi fixeu, veureu com es mouen TOTES les files… algunes més ràpid… i algunes més subtilment… és el temps, que passa… fem el que fem… passa. Tal com deia el Rafa l’altre dia… potser que l’aprofitem, oi?

En fi… els dilluns, no se perquè però estic més transcendental… reflexiono sobre la vida, i em faig preguntes que ningú sap contestar…

…o si?

… o no.