Que bonics són els anuncis!

Ja ho deia la Trinca… que bonics són els anuncis! Però no tots. N’hi ha alguns que són horrorosos, i el seu creador mereix la mort.

Parlo d’aquests anuncis on el Jose Coronado m’explica que fa caca amb un iogurt de fibra, que la Concha Velasco confessa que se li escapa el pipí, o que un grupet de persones em diguin que s’acaben d’aixugar el cul amb tovalloletes Charmin, perquè amb el paper de water no queda del tot net (i a sobre m’ensenyen com es netegen una pasta blanca de les mans, que emula la caca!!).

Ja per no parlar dels anuncis de compreses, on les noies s’ho passen la mar de bé tirant liquids blaus a les compreses, per veure com s’absorbeix (quedaria lleig que ho fessin amb un líquid vermell i espès), o d’aquells on dues amigues s’expliquen les hemorroides, o dels iaios, que estan molt més contents i feliços ara que la dentadura no els hi cau quan mengen turró.

Però la pregunta del milió és…
CAL QUE FACIN AQUESTS ANUNCIS A L’HORA DE DINAR ??