Els millors invents del món

És nota que estem al segle XXI i que la humanitat ha evolucionat!
Però els millors invents NO són Internet,
ni l’aeronàutica, ni res d’aquestes tonteries…

…els millors invents del món són
els de la TELETIENDA!

AVUI, DOS CLÀSSICS!

Això que veieu aquí és el PUMP AND SEAL (jo li deia pampansil) i no us ho perdeu… és una manxa manual que xucla l’aire de les bosses de plàstic per a crear el buit en el seu interior!!

També podies fer el buit de pots de vidre, foradant la tapa metàlica i posant una mena de vàlvula (una tirita) al foradet. Fins i tot l’home que ho venia deia que es podia amasserar verdura de forma ultra ràpida!

I després tenim el no gens menys interessant ABTRONIC! Això és el millor invent del món mundial!! Osti nengs! Et poses una mena de faixa elèctrica que et va fotent corrent, i et queden uns abdominals de pedra indestructibles! Sense suar ni res! No has de fer res! Fins i tot pots estar al despatx, treballant mentre els teus músculs es desenvolupen com els del Hulk Hogan!

I es que som gilipolles!! Que collons fotem suant al gimnàs com a tontos, si podem inflar-nos a pastissets del Doraemon, mentre ens posem la faixa elèctrica aquesta (també hi ha una versió amb ventoses!! Ole!)

Ostres, i lo més fort es que tenies unes temptacions de trucar i comprar-ho brutals!! El millor de la teletienda són els seus presentadors. Un dia en faré un post, us ho prometo! Però ara la pregunta és:

QUIN ÉS EL MILLOR INVENT DE LA TELETIENDA???

Va, farem un remember entre tots i penjarem un post recopilador de tots els grans invents, fruits de la ment humana en ple segle XXI!!

Avui, novetats,
i la Gemma fa cultura!