Categories
Coses de la vida

Que bonics són els anuncis II

I apart dels escatològics anuncis que comentàvem ahir, i per matar el tema, podem distingir 4 grups (de tants que es poden fer):

Freak: Un home intenta convèncer a les dones que es van trobant que li canvíïn el detergent que han comprat per un de “marca blanca”. El tio està obsessionat. A vegades, les taca expressament amb oli o salses per a demostrar les seves teories. Si us el trobeu, mateu-lo si un plau.

Somriure: Aquells que et fan riure o somriure, com el gosset (Poncho?) que li toca la quiniela, els primers anuncis de BWM (ara ja rallen), l’anunci del Japonès gordo que al pujar al Polo es veu petitonet (i les dos japoneses es posen a rajar i no pilles res), etc…

Paranoia: Són els de colònies. Sempre surt una dona amb problemes mentals, en un context raro i estrany (pot anar disfressada de caputxeta vermella o despullada i banyar-se en una piscina plena d’or líquid). Si parla només diu paraules inconnexes “gosofozú”, “pagfum de lulu”, “keskemufeg”

No ho he entès: Aquests són anuncis abstractes, on els creatius publicitaris no sabien que collons fer, i ho van deixar a mitges dient “la gent paranoiarà sobre el significat d’això” sabent que NO hi ha significat. Normalment això ho fan els de Martini

ATENCIÓN

“Todas las frases que contienen la palabra DÉU,
producen una divina y placentera invocación”