Cuac’s

El boca-boca m’ha fet arribar una noticia, però jo no sé si això es serio…

Aquest mon està ben sonat. Jo, es que ja penso que, si som capaços (els èssers humans) de violar una criatura de 6 mesos, ja sóm capaços de tot, i més tractant-se d’un personatge tant extrany com és el Marilyn Manson. Que als concerts trenca ampolles de vidre i s’autolesiona fent que la sang li raji pel cos, ho havia sentit abans. I de fet, no em sembla malament. Cadascú és ben lliure de fer amb el seu cos el que vulgui. El que em sembla una burrada es lo dels pobres cuac’s :_(

Diuen les males llengües que llença els aneguets entre el públic perqué se’ls carreguin, i fins que no estàn tots morts, no segueix cantant. Vaya bestialitat. La protectora d’animals per favor!! Es que no pot ser veritat, no pot ser veritat…