Categories
Coses de la vida

Saló del Còmic !!

Uooooo, avui és Sant Justí (segur que en coneixeu un fotimer, de Justins!) i a més a més també és dia 1 de Juny, que és el meu mes. És com un aniversari, però de tot el mes. Podeu enviar-me tots els regals que vulgueu a casa.

Aquest mes hi ha el mega Saló del Còmic! Serà del 9 al 12. Ja us mantindré informats, i fins i tot us faré una crònica. Si hi aneu, igual ens hi trobem!! :D Pel que tinc entès, la Gemma hi anirà segur!

I és que la gràcia del Saló és que pots anar
vestit com en doni la gana, freack total!!

Mai falta el noi que va de Goku, amb uns cabells que no es poden fer en 3D, ni la noia que va de Morticia Addams, amb un escot de proporcions descomunals (nivell Gemma??). En fi, que és un bon previ pel Saló del Manga del Novembre. No hi falteu!

 

Shhh… avui tenim
confiança silenciosa