La Bruja Avería!!

Inefable, indescriptible, inexplicable!! És la bruixa més freack de la història de les bruixes bones i dolentes!! Parlo de… la bruja avería!!

Aquesta mítica bruixa, era la dolenta de turno dels Lunis dels anys 80, anomenats electroduendes

Els Electroduendes eren uns ninos freacks que vivien dins de “La Bola de Cristal”, un programa presentat per una tal Olvido, després anomenada… Alaska!! I sabeu qui feia també el garrulo allà?? El Pablo Carbonell, el Pedro Reyes i el Javier Gurruchaga!! Mare meva de Déu!!! Mireu quines pintes!!

Però bueno, “això no toca”… avui la protagonista indiscutible és la Bruja Avería, que tal com dic és una mena de Luni, però que fa molta por… recordeu la cançó que sonava quan apareixia ella?? ÉS FREACK POWER DOUBLE!! Mireu la lletra:

No se ria, no se ría
de la Bruja Avería.
Si se rie usted, señora
romperá la lavadora.
Si se rie usted señor
romperá el televisor.
No se ría, no derroche,
que se va a quedar sin coche
y mañana irá usted a trabajar
sin afeitar.

LA MÚSICA EN MP3 (fa por)

O sigui que a les dones, els hi trenca la rentadora, i als homes la tele!! Osti nengs, avui en dia la Bruja Avería estaria en litigi permanent contra la Plataforma per la Igualtat de les Dones….

La Bruja Averia espatllava tot el que tocava, era defensora del mal i del capitalisme (tot al mateix sac, que sarcàstic eh?) i anava amb grenyes toticolori fetes amb cables de llum! Una barreja de Fidel Castro, Lucrecia i Aramís Fuster…. (Ja sabeu quines coses de cada un)

I aquests eren els “bons”…

Déu meu, si fan POR!! En Chucky al seu costat,
és un Nenuco Moquitos !!