Categories
Feina

S’acabó la tranquilitat!

"Xènia, saps on està el carrer Velàzquez?". "No pas". ""Doncs tanca l’oficina i ves a buscar-lo que a les 19h haurás de portar clients perquè vegin el pis".

Queeeeeeeee?! Pam! Tal cual! Així de facil, no? Això em passa per queixar-me d’aburriment! Amb lo tranquila que estava jo… Però si jo no serveixo per vendre!!! Déu meu senyor, dona’m forces per saber que dir…

"A partir d’ara tu també farás visites, que aquí no donem abast".

Clar que no doneu abast home de Déu, si teniu una sola comercial per 4 oficines! Tot per empenyar-vos amb els putus contractes mercantils de merda…

"Tindré contracte mercantil com la comercial?". "No, t’he renovat el teu, com a secretaria, per 9 mesos més".

9 mesooooos?!?! Diooos! Si jo no he aguantat més de 6 mesos en CAP empresa! Me’n hauria d’alegrar per això, no? Se suposa que l’estabilitat és positiva. No ho sé. Ja he fet una visita, i encara no he reaccionat; massa moviment de cop. Estic en trance. (@_@ titto nanno…)