Gallines psicòpates

Aquells que (com jo) no s’hagin tret el carnet a la primera (ni a la segona, ni a la sisena…) haureu pensat algun cop de fer pràctiques pel vostre compte, amb algun insensat familiar, per estalviar-vos uns dinerons?? No ho proveu. Pagueu més pràctiques, però no ho proveu. No funciona. Probablement acabareu histèrics i barallats.

Jo ho vaig provar amb el meu pare un dia, i vàrem decidir per mutu acord no tornar a coincidir dins del mateix cotxe fins que tingués el carnet, 5 anys d’experiència al volant i dos condecoracions de la Direcció General de Tràfic per bona conducció.


PS: Cap animal va prendre mal durant la confecció d’aquesta tira còmica.
PPS: Sí, el Sr. Gat és un desconfiat.
PPPS: El pentinat de la Xènia de la tercera vinyeta és el que porta sempre a la vida real.