Categories
Llibres

El llibre maleït

Déu meeeu senyor! Serà possible?! Jajaja!

Aquesta tarda, com cada setmana, se m’ha iluminat el mòbil amb el prefixe 284. Merda, els de la biblioteca un altre cop… "Si?", "Xènia?", "Si, si, soc jo…", "Et truquem de la biblioteca de Gràcia, fa molt de temps que hauries d’haver tornat un llibre que…", "Si, si, ja ho sé (com no ho he de saber si em truques cada setmana fill? xD) però es que no he pogut, visc i treballo lluny…".

Pobret, cada cop que truca, és el mateix. És un noi jovenet i tímid, m’ho diu sempre molt educadament i molt bé. Per mi que li fa més cosa a ell trucar que a mi agafar-lo. Total que per canviar una mica la conversa (i perquè em sap greu per ell ja) li dic "i si t’ho envio per correu?". I va i em diu… (atenció, eh?). "Home, si vols el pots portar a la biblioteca que teniu al teu poble i per 1,20€ ens el porten ells". DISH! Fa 3 mesos (3 MESOOOS!!) que m’estas trucant i no se t’havia acudit dir-m’ho (osti, això s’escriu així?) abans això? Ai ai ai aquest jovent… Demà hi aniré. Ara el trobaré a faltar i tot!