Plantes

Com pot ser que algo creixi i segueixi creixent només amb aigua? Fa dies que ho penso. Perquè hi ha plantes que estàn en testos i dius; bueno, serà la terra que té propietats, fems, vitamines i coses. Però hi ha una, que el primer dia que vaig arribar a l’oficina, eren 3 o 4 pals en aigua (en mitja ampolla Viladrau de 0,50cls), i caram, ara està això plé de fulles i d’arrels!

És curiós. En canvi, quan et regalen una flor i la poses en aigua, s’acaba pansint i no treu pas arrels. Serà que això que creix tant no fa flor? Per cert, no li ho digueu a ningú, però no m’agrada gens que em regalin flors, perquè es que… al moment molt bé, però després que fas? Clar, no la tirarás a les escombraríes així tota maca! T’has d’esperar a que es posi fea i pocha, i d’aquesta manera estigui ja justificat. I mentrestant, van sortint mosquetes i bitxets, ole ole! A part de la pudor que fot, no? És molt més pràctic que siguin de plàstic. Tot i que jo encara prefereixo que sigui una entrada al cine, una piruleta, o qualsevol altra cosa