Nou record del món!!

S’ha tornat a batre el rècord del món dels 100 metros llisos! Fins ara estava en 24.01 segons, i ara l’actual es situa a 22.04 :D Us preguntareu “Però el rècord del món no estava per sota els 10 segons?” Sí… però jo parlo del 100 metros llisos per a avis de 95 a 99 anys

Això dels records mundials és molt curiós. Recordeu el mític llibre Guiness dels rècords? Alguns tenen una mica de gràcia, com per exemple l’home més vell del món, de 125 anys (en Fraga no compta), o el més alt, i altres curiositats, te certa gràcia… però quan el rècord és la pizza més gran del món, l’actor més petit (sí, és el Mini-yo), el kamasutra més antic, o el concurs mundial de pedra paper tisora, el tema ja passa a ser una mica freack…

PS: Avui en Jun surt a passejar,
i la
Gemma demostra la seva tècnica