Llei de la crítica acumulada

Avui està tot tancat. És una mena de diumenge que cau en divendres. I si no sou cap dels ocupants dels 625.000 vehicles que varen sortir ahir, segurament no sabreu que fer avui. Jo per part meva, crec que avui és un dia de cine, que és de les poques coses que estan obertes. Potser vaig a veure Batman Begins.

O potser és un dia d’aquells per estar amb família. Però aquesta opció és més perillosa!, ja que quan vius pel teu compte i vas a casa els pares, hi ha una llei que sempre es compleix.

Si vius amb els pares, és normal que critiquin dia a dia la teva forma de ser, viure, vestir, parlar, menjar, dormir, fer zapping, treballar, gaudir, etc. Aquesta crítica és força constant però dispersa en el temps i els dies.

Però quan vius pel teu compte, i un dia vas a veure els pares, descobreixes… la Llei de la Critica Acumulada.

LLEI DE LA CRÍTICA ACUMULADA

La crítica que reps dels pares
després d’un període sense veure’ls
és equivalent a la suma de
les crítiques diàries NO rebudes
durant l’interval de descans

És a dir que si fa 15 dies que no els veus, el dia que ho facis, rebràs una crítica 15 vegades superior a la crítica normal. És per això que és aconsellable anar a visitar el pares de forma freqüent i no deixar llargs períodes entre visita i visita.

Sinó, les conseqüències poden ser terribles!!

… podreu fugir però no escapar!