Hey, Pippi Långstrump!!

Un home va seure a casa, es va fumar mig quilo de costo i se li va ocórrer l’argument de la primera sèrie freack del món. Pippi Långstrump!

Mal traduïda aquí, com Pipi Calzaslargas (quina tonteria de títol), la sèrie anava d’una nena okupa que vivia sola en una mansió, amb un mono (Señor Nilson) , un cavall (Pequeño Tio) i un ratolí. No te mare i el seu pare volta pels 7 mars. 

En realitat es deia Pippilotta Rollgardina Victualia Peppermint Longstockin! Cara pigada, cues antigravitatories i un look entre punk i kumba, Pippi vivia en un món al·lucinogen on els cotxes volen, es pot caminar pel sostre, i no cal anar a cole. Avui en dia, els departaments de benestar social es fotrien les botes si la pillen.

Aquesta nena va arribar a ser tant i tant popular, que fins i tot ara (35 anys després) la gent la recorda, sobretot pel color del seu cabell i per les llargues trenes.

Voleu saber quina cara fa avui en dia? Doncs aquí la teniu! I també podeu veure els seus amics Tommi i Annika en l’actualitat. Sabeu que la Annika viu a Mallorca?? Ves quina cosa!

I per a que us distraieu fins la tarda, aquí teniu la mítica cançó que els que miràvem la sèrie mai vàrem arribar a entendre! Pipi en MP3!!