NBC i el Gosset malparit

El que aquí fa en Buenafuente no és res únic, que diguessim. Els seus homòlegs de la NBC son ni més ni menys que Conan O’Brien i Jay Lenno i fan un programa molt semblant (el monòleg inicial, els col·laboradors, entrevistes, sketchos, etc.)

Doncs aquest gosset que veieu aquí a la dreta és ni més ni menys que en Triumph, del show de Conan O’Brien.  Un gos políticament incorrecte, impertinent i maleducat… (una mena de Sr. Gat). Es dedica a anar pels puestos a liar-la. Bàsicament busca frikis (a Amèrica n’hi ha MOLTS) i els hi diu a la cara que són uns frikis. Els frikis, a sobre… riuen.

Doncs l’altre dia, en Joan del Racó em va passar la última aventura d’en Triumph. Va decidir anar a l’estrena de la última peli d’Star Wars, no per veure la peli, sinó per veure els mitiquíssims frikis de l’entrada (està subtitulat :D)

I bones noticies per aquells que domineu l’anglès!! Aquí teniu les intervencions que ha anat fent en altres llocs. El judici del Michael Jackson, les eleccions americanes, els Grammy, etc. En Triumph parla amb un accent molt fort i s’entén molt el que diu.

PS: La Sílvia necessita ànims,
i aquesta tarda… Harry Potra!