Pits, stipers i e-bay

Estic intentant deixar-me el cabell llarg. El problema és que per passar de cabell “curt” a “llarg“, passes pel cabell “filldeputa” que és aquell que fa el que li dona la puta gana, és a dir, un efecte afro-einstein-beakman en el qual necessites gorros, boines, gorres i cintes per intentar domar-lo. Quina enveja que em fa la Cris, que li creix i decreix tant ràpid!!

Per cert, tinc una molt bona idea. En una població de la India, uns llenyataires il·legals utilitzen a 50 stripers per a distreure a la poli. Això està MOLT BÉ. Jo proposo que aquí es faci el mateix per a distreure als mossos d’esquadra. La gent delinquiria igualment, però al menys hi hauria un ambientazo de conya. Imagineu robar una sucursal de La Caixa a Plaça Catalunya mentre mig centenar de noies es despulla dant del Hard Rock’s. Serà Hard, hard, hard rock’s.

Es nota que canvien els temps eh? Ara les noies venen espai en els seus pits per a posar publicitat, o fins i tot, la seva virginitat. I de tot això, els americans que en fan? Pelis!