Mc Gyver

ADVERTÈNCIA: Aquest post s’ha de llegir escoltant aquesta música!!

Ni el talante de Zapatero, ni la mala hòstia del Fernándo Fernan Gómez, ni tan sols la verguenza ajena del càsting d’OT. RES, i dic RES és comparable a les habilitats manuals d’aquest home, d’aquest semidéu, d’aquest friki de l’electrònica. Parlo de l’home que amb mitja dotzena de taronges i un melindro pot fer una nau aerospacial. L’home que no mor mai si te un xiclet a mà… parlo de… MAC GYVER !!

El més interessant d’aquest home amb un pentinat més aviat queco (casi tant com el de Michael Night en el Coche Fantástico) és que quan el capturaven MAI el mataven. En comptes d’això, li lligaven les mans malament i el tancaven en un garatge ple de coses volàtils, perilloses i contundents, i marxaven.

Des d’aquí, un petit homenatge a aquest pioner que ha marcat història i ha creat escola. Concretament BRICOMANIA. Us heu fixat en la similitud del pavo de Bricomania i Mc Gyver?? SÓN EL MATEIX, després d’haver-se bricolatjat la cara!