Els capitans caiguts en l’oblit

Ostres, moltes gràcies a tots!

Mira que oblidar-me a aquests 4 capitans!! No tinc perdó de Déu, eh?? Sort dels vostres comentaris! Aquí els teniu!!

Capità Haddock: Típic mariner, amic de Tintín (males llengües asseguren que molt més que tan sols un amic) i que sempre que maleïa recorria ala llamps, llamps i rellamps. Abans de ser capità, era membre de Village People, però el van fer fora per a veure massa.

Capità Harlock: A mi de petit em deien que “Harlock” volia dir puta… i resulta que sí. Ho he buscat a diccionarios.com i la traducció de “harlock” és “ramera. Mai més tornaré a veure aquest home de la mateixa forma. El més destacat era la cicatriu que tenia a la cara, i que un “mechón” de cabell li tapava

Capità Picard: Brutal Patrick Stewart, potser el millor capità que mai ha dirigit la NCC ENTERPRISE de galàxia en galàxia, ajudat del Primer Rik i del Comandant Data. Es va donar a conèixer molt sobretot per la sèrie “Strartreck, la pròxima generació”

Capità Pescanova: Bàsicament és culpable de traumatitzar a centenars de nen amb les seves “barritas de pescado” intragables. De fet, és un supervillano que agafa als nens a l’hora de sopar i els teletransporta al seu vaixell per a esclavitzar-los com a grumets il·legals.

 

I parlant de supervillans…